Aktualności, informacje

A közönség elégedettségét fejezte ki

A kutatás során a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok rendezvény látógatói körében végeztünk elégedettség-felmérést a 2023-as fesztivál alatt. A kutatás módszere a kérdőíves adatgyűjtés volt. A válaszadók bázisát a 2023-as évben megrendezett rendezvény résztvevői teszik ki, akik a kérdőíveket a helyszínen töltötték ki. Az elemzéshez használt minta nagysága 357 fő. Az elemzés során tapasztalt belső összefüggéseket és eredményeinket a 2022-ben felvett kérdőíves adatgyűjtés eredményeivel összehasonlítva közöljük. A 2022-es kutatás során használt minta mérete 260 fő. A minták nem tekinthetők valószínűségi mintavételeknek, az eredmények tájékoztató jellegűek és főként a belső összefüggések vizsgálatára alkalmasak.

Óriási érdeklődés övezte a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokat  

Méltó ünnepe volt az idei jubileumi évnek a 91. Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok. Tokaj- és a borvidék egyik legnagyobb fesztiválján három nap alatt – október 6-a és 8-a között – a becslések szerint több mint tízezer ember fordult meg.

A hagyományosan október első hétvégéjén rendezett Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok rendezvénynek komoly, páratlan történelme van. Idén már 91. alkalommal hívták – a „Fehér borok, színes kultúra” jegyében – a többnapos rendezvényre közelről és távolról a vendégeket a Hegyalja legnagyobb szüreti mulatságára.

A Kossuth rádió élőben közvetített

A Kossuth rádió Országjáró c. műsora a 950 éves Tokajban, a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokról jelentkezett október 7-én.

Az adás visszahallgatható itt:

Délelőtt:
https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2023-10-07_10-06-03&enddate=2023-10-07_12-07-41&ch=mr1

Délután:
https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2023-10-07_14-32-49&enddate=2023-10-07_17-40-00&ch=mr1

Játék az ötcsillagos Minaro Hotelbe!

A nyeremény: 2 fő részére szóló ajándékutalvány az ötcsillagos MINARO HOTELBE!

Mi a teendőd, hogy Te legyél a nyertes?

1. Szerezd be a rendezvény útlevelét az információs faházban.
2. Járd végig a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok néhány helyszínét, melyek a következők: Szerelmi pince, THE Mezőgazdasági Középiskola, Hímesudvar.
3. Mind a három helyszínen gyűjtsd össze a pecséteket az útlevélre.
4. Add le az útlevelet az információs faházban.

Tájékoztató a Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok forgalmi rendjéről

  • A szüreti felvonulási idejére 13.45-14-45 lezárásra kerül az autóforgalom elől a Benedek Pál utca és a Tourinform Iroda közötti útszakasz,
  • a körforgalom és a Tourinform iroda közötti útszakaszon a felvonulás ideje alatt kérjük ne parkoljanak a személy és vagyonbiztonság érdekében.

Nagyon magas színvonalúnak értékelte a közönség a rendezvényt

A Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok látógatói körében készült egy elégedettség-felmérés. A kutatás módszere a kérdőíves adatgyűjtés volt. A válaszadói bázis az aktuális évi (2022) rendezvény résztvevőit jelenti, a kérdőívek a helyszínen kerültek kitöltésre.

Az elemzés alapját egy kismintás önkitöltős felmérés adja, melyet a rendezvény résztvevői, a helyszínen töltöttek ki. A kutatás nem reprezentálja a rendezvény látogatóinak teljes halmazát, de a kitöltői bázis belső megoszlásairól közelítően jó képet adhat.

90 éves lett a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok

Idén ünnepelte Tokaj és a borvidék legnagyobb őszi rendezvényének 90. évfordulóját a „Fehér borok, színes kultúra” szlogen jegyében.

A Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokat, illetve annak jogelődjét 1932-ben rendezték először. A Tokaji Szüreti Hét részeként akkor vásárokat és kiállításokat is szerveztek, a borvidék névadó településéhez pedig számos más település is csatlakozott. Sőt, a kilencven évvel ezelőtti tokaji felvonulásnak már résztvevői voltak Olaszliszka, Mád, Rátka és Erdőbénye kapástársulásai, akik a településükre jellemző értékeket is magukkal hozták és be is mutatták.

Meghosszabbított vasúti menetrend a szüreti napok rendezvény három napjára  

A Technológiai és Ipari Minisztérium engedélyezte a MÁV-START részére (a tokaji Kulturális Központ megkeresésére) az esti Budapestre való eljutás lehetőségét.

Akció a Tokaji Vízitúra Központban a szüreti napok alkalmából

Légy vendégünk egy ingyenes, fél órás „Szüret-Napi” kajakozásra szombaton és vasárnap a Tokaji Vízitúra Központban!
Többet is mennél?
Most 2 óra evezés áráért 3 órát evezhetsz nálunk, bármely általad választott hajóban! Ha a közösségi médiában posztolod képeidet, megjelölve a Tokaji Vízitúra Központot vagy beköveted Facebook oldalunkat 10% kedvezményt adunk legközelebbi vízi kalandod árából!

www.tokajiviziturakozpont.hu 
3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5.
+36204130979
facebook.com/tokajiviziturakozpont
#tokajiviziturakozpont

Kontakt

Centrum Kultury, Biblioteka Miejska Ferenc Németi
3910 Tokaj, Serház út 55.

Kierownik:
Dr. Fintor Gábor PhD

Koordynator programu:
Fincziczki Krisztina
producenci win, rzemieślnicy, zakłady gastronomiczne
+ 36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Organizator programu:
Tóvizi Marcell
+36-30-908-6925

Kierownik techniczny:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu